• Welkom Gast
  • Inloggen
  • Inloggen
  • Account aanmaken
  • Dutch Bullion Twitter
  • Dutch Bullion Facebook
  • Dutch Bullion Google Plus
  •  
  • />
  Laden... Even geduld...

Verzending & Aflevering

Bij Dutch Bullion zijn er twee mogelijkheden om uw goud, zilver, platina of palladium uit te leveren. U kunt ze laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om uw fysieke edelmetaal af te halen op ons kantoor
 
 

Verzending


Uw producten worden altijd veilig en verzekerd thuisbezorgd
 
Bestellingen worden altijd verzekerd verzonden via Mikropakket, welke gespecialiseerd is in het vervoeren van waardegoederen. Ook verzenden wij bestellingen met UPS en PostNL, welke voornamelijk zullen worden gebruikt voor kleinere orders. Alle orders worden binnen gemiddeld 5 tot 10 werkdagen na ontvangst van de betaling volledig verzekerd en discreet toegestuurd.
 
De meeste producten die wij aanbieden zijn meteen leverbaar en worden vanuit een veilig centraal depot naar u verzonden, wat de veiligheid en snelheid van de levering ten goede komt. Wanneer er afwijkende levertijden op bepaalde producten van toepassing zijn, wordt dit op de productpagina vermeld. 
 
Nadat wij uw pakket verzonden hebben, ontvangt u van ons een Track & Trace nummer. Hiermee kunt u precies zien wanneer uw order geleverd wordt. Ook is het mogelijk om in overleg met de vervoerder te bepalen wanneer het pakket wordt bezorgd. 
 
Het is bij ons ook mogelijk om vanuit het buitenland te bestellen, want wij versturen naar praktisch elk land in Europa. Het is wel mogelijk dat hierdoor langere levertijden van toepassing zijn. De desbetreffende landen zijn: 
 
Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden
 
 
Neutrale en discrete verpakking
 
Bij Dutch Bullion versturen we uw pakketten in een discrete en onopvallende verpakking, zodat het niet duidelijk is wat de inhoud van het pakket is. Mocht het pakket enigszins beschadigd of geopend eruit zien, weigert u dan alstublieft het pakket zodat het naar ons geretourneerd wordt. Wij verzenden alleen aangetekend, wat inhoudt dat u persoonlijk moet tekenen voor ontvangst van de bestelling. 
 
 
Verzendkosten
 
Bestellingen tot     5000,-                 19,95    
Bestellingen vanaf 5000,-               GRATIS
 
(Buiten de Benelux bedragen de verzendkosten 49,95)
 
 
 

Afhalen van uw edelmetaal

 
U kunt er ook voor kiezen uw producten af te halen op ons kantoor. Wanneer uw bestelling klaar staat, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De administratiekosten voor het afhalen van uw bestelling bedragen 19,95.