• Welkom Gast
  • Inloggen
  • Inloggen
  • Account aanmaken
  • Dutch Bullion Twitter
  • Dutch Bullion Facebook
  • Dutch Bullion Google Plus
  •  
  • />
  Laden... Even geduld...

Informatie

Onze werkwijze


Dutch Bullion is voor een ieder met interesse in het investeren in fysiek goud, zilver, platina of palladium. Bij ons kunt u goud kopen, zilver kopen, platina kopen en palladium kopen. Wij maken het u mogelijk om op een snelle, makkelijke en veilige manier munten en baren van deze edelmetalen te kopen. Dutch Bullion heeft bovendien het grootste assortiment in Nederland! Hierdoor kunnen investeerders, verzamelaars en overige klanten bij ons terecht, of u nu een klein of groot budget heeft.

Bij ons kunt u op een veilige en makkelijke manier online gouden, zilveren, platina en palladium producten direct kopen. U kunt bij ons terecht voor gouden munten, goudbaren, zilveren munten, zilverbaren, platina munten, platina baren, palladium munten en palladium baren. Veel van deze producten zijn alleen bij ons verkrijgbaar. 


Onze producten


Bij Dutch Bullion bent u er zeker van dat u de hoogste kwaliteit goud en zilver krijgt. Alle gouden, zilveren, platina en palladium baren die Dutch Bullion te koop aanbiedt, zijn afkomstig van gecertificeerde fabrikanten die op de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) en L.P.P.M. (Londen Platinum and Palladium Market) Good Delivery List staan. Ze zijn zodoende van de hoogste kwaliteit en puurheid. Bovendien zijn de meeste gouden en zilveren munten die wij verkopen doorgaans geslagen in minstens 99,9 % puur goud, zilver, platina of palladium.

Bekende voorbeelden van gouden munten zijn de Krugerrand uit Zuid-Afrika en de Philharmoniker gouden munt. Voorbeelden van populaire zilveren munten zijn de zilveren Maple Leaf, de zilveren Eagle uit de V.S. en de Australische Koala zilveren munt. Daarnaast hebben we ook vele andere zilveren, gouden, platina en palladium munten in ons assortiment die zowel voor de verzamelaar als de belegger erg interessant kunnen zijn. Deze munten zijn veelal iets ouder. Voorbeelden van deze munten zijn de Mexicaanse Peso gouden munten en de Britse Soevereinen gouden munten.
 

Overige informatie


Onder deze informatie pagina kunt u veel informatie vinden over redenen waarom in goud, zilver, platina en palladium te investeren. Bovendien vindt u hier ook nieuwsberichten over recente belangrijke ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de edelmetaal markt. Beleggen in goud wordt in tijden van economische onrust sinds mensenheugenis gezien als een manier om uzelf tegen deze onrust te beschermen. Het mag geen verrassing heten dat er momenteel veel onrust heerst in de wereldwijde economie. Naast fysiek goud kopen is er ook de optie om te investeren in de andere edelmetalen die we bij Dutch Bullion aanbieden, namelijk zilver, platina en palladium.

Kort gezegd staan we bij Dutch Bullion voor het volgende: een zeer groot aanbod, goede service, kennis van zaken en een snel bestel- en bezorgproces. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen, belangrijke gerelateerde ontwikkelingen of overige informatie, volg ons dan via Facebook of Twitter! Koop Goud of Koop Zilver tegen de meest aantrekkelijke prijzen bij Dutch Bullion! 
 

Contact
 

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen op 085 40 11 577! Kijkt u ook op onze contactpagina voor overige contactinformatie. We bieden u ook de mogelijkheid om via de chat uw vragen rechtstreeks aan één van onze medewerkers te stellen.