• Welkom Gast
  • Inloggen
  • Inloggen
  • Account aanmaken
  • Dutch Bullion Twitter
  • Dutch Bullion Facebook
  • Dutch Bullion Google Plus
  •  
  • />
  Laden... Even geduld...

Zilveren Munt Philharmoniker 1 troy ounce

  • Zilveren Munt Philharmoniker 1 troy ounce
  • Zilveren Munt Philharmoniker 1 troy ounce
€16,87   (per stuk)*
Aantal  
100 stuks of meer € 16,84
250 stuks of meer € 16,80
500 stuks of meer € 16,70
1000 stuks of meer € 16,62
Bookmark and Share

Productomschrijving

Hier kunt u één van de meest populaire zilveren munten in de wereld kopen, de Wiener Philharmoniker zilveren munt. Deze prachtige zilveren munt is geïnspireerd op het beroemde Weense Philharmonische Orkest. Deze zilveren munt biedt u de mogelijkheid om fysiek zilver te bezitten met een nominale waarde van € 1,50, maar welke bovendien bestaat uit 99,9% puur zilver. Aangezien de prijs van elke zilveren munt bepaald wordt door de huidige spotprijs van zilver, is de Wiener Philharmoniker zilveren munt uiteraard meer waard.

Deze zilveren munt wordt sinds 2008 geslagen door de Oostenrijkse Munt (Austrian Mint), welke oorspronkelijk in 1194 is opgericht om een lading van 15 ton zilver te slaan. Dit zilver was betaald door de Engelse Richard Leeuwenhart als losgeld, welke gevangen was genomen door Leopold V van Oostenrijk omdat Leeuwenhart zonder toestemming zijn gebied had betreden tijdens de Kruistochten. Hiervan werden zilveren munten geslagen en sindsdien is de Austrian Mint internationaal bekend voor het produceren van prachtige zilveren munten.

De zilveren munten worden verpakt in houders van 20 zilveren munten. Wanneer u 500 zilveren munten bij ons bestelt worden deze verzonden in een monsterbox van 25 kokers. Deze monsterbox is een ideale manier om fysiek zilver en zilveren munten op te slaan en te bewaren.

Deze munt wordt bij ons verhandeld onder de margeregeling, wat inhoudt dat er geen 21% BTW over het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen over de winstmarge van Dutch Bullion. Dit maakt het voor particulieren veel interessanter om deze zilveren munten te kopen.

Kijk hier voor een overzicht van al onze zilveren munten.

Overige details

Gewicht:
1 troy ounce
Nominale waarde):
€ 1,50 (Euro)
Materiaal:
Zilver
Diameter:
37 mm
Gehalte:
99,90%
Jaar van uitgave:
Verschillend
Design:
Op de voorkant van de munt vindt u een afbeelding van verschillende muziekinstrumenten uit het Weense Philharmonische Orkest . Op de achterkant van de munt is een afbeelding te zien van ‘the Great Organ’ uit de beroemde concertzaal ‘the Golden Hall’
Herkomst:
Oostenrijk
BTW tarief:
Margeregeling
Levertijd:
Direct leverbaar
Minimale afname:
30 stuks

* Prijzen zijn inclusief BTW

** Met het gewicht wordt het gewicht in het desbetreffende edelmetaal bedoeld. Het totale gewicht van de munt kan zwaarder zijn

*** Het product kan variëren van de getoonde afbeelding

Verwante producten