• Welkom Gast
  • Inloggen
  • Inloggen
  • Account aanmaken
  • Dutch Bullion Twitter
  • Dutch Bullion Facebook
  • Dutch Bullion Google Plus
  •  
  • />
  Laden... Even geduld...

Zilveren munten

Producten per pagina
Filter
Land van herkomst
AlleArmeniëAustraliëCanadaChinaFrankrijkHeimerle + MeuleMexicoNederlandOostenrijkSomaliëSurinameVerenigd KoninkrijkVerenigde Staten
Gewicht
Alle1/4 troy ounce1/2 troy ounce1 troy ounce2 troy ounce5 troy ounce10 troy ounce1 kilogram
Prijs
Alle€0 - €250€250 - €500€500 - €1000€1000 - €1500€1500 - €2000


Zilveren munten kopen bij Dutch Bullion


Op deze pagina kunt u zilver kopen in de vorm van zilveren munten. Wij bieden een ruim assortiment aan, zodat u altijd iets kunt vinden wat bij uw budget past. Lees ook hier waarom zilver een goede investering is.

 

Investeren in fysiek zilver


De zilveren munten komen van bekende producenten zoals de Perth Mint en de Royal Mint en zijn doorgaans van minimaal 99,99% puur zilver. Omdat zilver een lagere prijs heeft dan goud, is fysiek zilver kopen ook een mooie en eenvoudige manier om fysiek edelmetaal in uw bezit te hebben. Fysiek zilver kan ook in de vorm van zilverbaren worden aangeschaft. Zilveren munten hebben echter als voordeel dat ze vaak voorzien zijn van een mooier ontwerp dan de zilveren staven en daarmee ook visueel aantrekkelijker zijn.

 

 

Zilveren beleggingsmunten (bullion coins) en verzamelmunten


Bij ons worden de meest populaire beleggingsmunten verhandeld onder de margeregeling, wat inhoudt dat er geen 21% BTW over het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen over de winstmarge van Dutch Bullion. Dit maakt het voor particulieren veel interessanter om deze zilveren munten te kopen. Het gaat hier om de Silver Eagle zilveren munt, de Philharmoniker zilveren munt en de Maple Leaf zilveren munt. Ook vallen de meeste zilveren kilomunten onder deze margeregeling. De wat minder gangbare zilvermunten vallen wel onder het reguliere belastingtarief van 21%.

 

Overige informatie zilveren munten

 

De prijzen die bij de zilveren munten worden vermeld, worden automatisch bijgewerkt t.o.v. de actuele spotprijs van zilver en zijn inclusief BTW. Hoe meer zilver u bestelt, des te lager is de prijs die wij u kunnen bieden. Wilt u voor grotere hoeveelheden fysiek zilver kopen, neemt u dan contact met ons op.